Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Sedinta Comitetului Regional pentru Planificare Nord-Est

13/03/2017

In data de 9 martie, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a organizat la Piatra Neamt sedinta Comitetului Regional pentru Planificare Nord-Est, dedicata avizarii Raportului strategic  privind monitorizarea Planului de Dezvoltare Regionala Nord-Est 2014-2020, aferent anului 2016.

La intalnire au participat reprezentanti ai administratiei publice locale, prefecturilor, directiei regionale de statistica, camerelor de comert si industrie, mediului universitar, precum si alti parteneri regionali. Au fost prezentate principalele concluzii ale raportului respectiv, starea si evolutia socio-economica, gradul de indeplinire a tintelor asumate in PDR Nord-Est 2014-2020, precum si gradul de implementare a proiectelor prioritare.

Raportul a fost avizat prin consens de catre membrii prezenti si poate fi accesat aici.Toate stirile »