Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Noi oportunitati de internationalizare pentru afacerea ta!

24/10/2017

A aparut editia lunii octombrie 2017 a buletinului informativ editat de ADR Nord-Est, in calitate de Punct Local de Contact al Retelei Enterprise Europe Network, cu noi oportunitati de internationalizare pentru afacerea ta!

In editia lunii octombrie 2017, va prezentam alte oferte si cereri de colaborare, din diverse sectoare de activitate, care sunt oferite prin intermediul Retelei Enterprise Europe Network, in sprijinul internationalizarii afacerii dumneavoastra.

Pentru detalii suplimentare despre serviciile oferite de ADR Nord-Est, in calitate de Punct Local de Contact al Retelei, va invitam  la  sediul agentiei din str. Lt. Draghescu, nr. 9, Piatra Neamt sau contactati-ne la tel: 0233 218.071, fax: 0233 218.072, e-mail: een@adrnordest.ro.

Newsletter octombrie 2017Toate stirile »