Logo ADR Nord-Est
Deschide in browser

Newsletter ADR Nord-Est
noiembrie 2019


Conferinta REGIO - Orasul viitorului

Dezvoltarea sustenabila, viata sociala sanatoasa, posibilitatile de dezvoltare personala si a nivelului de trai sunt cateva dintre atuurile unui oras in viitor... continuare

Buletinul informativ
'Info Nord-Est'


A aparut nr. 59 din Buletinul informativ 'Info Nord-Est' editat de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est
 

Descarca
 

Noi oportunitati de internationalizare pentru afacerea ta! noiembrie 2019


Oferite prin intermediul Retelei Enterprise Europe Network


Descarca

In atentia IMM-urilor si Start-up-urilor: Intervievarea potentialilor beneficiari ai programului Proof of Concept (chestionar)

Programul Proof of Concept (validarea conceptului) urmareste sa sprijine cercetarea, dezvoltarea si inovarea la nivel de firma, oferind granturi pentru sustinerea inovarii in afaceri. Completeaza chestionarul daca esti antreprenor, manager sau angajat din start-up-uri si IMM-uri romanesti care inoveaza in cadrul organizatiei.

... continuare

side image

Intalnirea Aliantei Comunitare din cadrul proiectului Restart+ la Congresul Mondial al Traditiilor Culinare, Sibiu

Centrul Regional de Studii Nord-Est al ADR Nord-Est a reprezentat Regiunea Nord-Est cu o delegatie a Comunei Dolhesti, Suceava la Congresul Mondial al Traditiilor Culinare ce a avut loc la Sibiu in perioada 17-20 noiembrie 2019.

... continuare

side image

Pregateste-te pentru Japonia anului 2020!!

Centrul UE-Japonia, membru al Retelei Enterprise Europe Network, anunta lansarea sesiunii de inscriere a cererilor de participare la următorul program de instruire din Japonia.

... continuare

side image

Cat de verde poate deveni Municipiul Iasi?

Primarul Mihai Chirica și directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord – Est, Vasile Asandei, au semnat joi, 14 noiembrie, contractul de finanțare europeană pentru proiectul „Reabilitare şi modernizare zona de agrement C. A. Rosetti”.

... continuare

Citeste in Revista Regio - noiembrie 2019

Inovarea, principala preocupare in anul 2019 in Regiunea Nord-Est. Astfel, a parut natural ca anul acesta ADR Nord-Est sa organizeze cea de-a X-a editie a Conferintei „Saptamana Regiunilor Inovatoare din Europa-WIRE X”, sub egida Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

... continuare
side image

© Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est
Str. Lt. Draghescu 9, Piatra Neamt 610125
Tel 0233.218.071, email: adrnordest@adrnordest.ro
{unsubscribe}Dezabonare {/unsubscribe}

facebook
Social media