Logo ADR Nord-Est
Deschide in browser

Newsletter ADR Nord-Est
aprilie 2019



20 de ani in slujba Regiunii Nord-Est prin prisma colaboratorilor

“In ce se masoara succesul?” Acestei intrebari au incercat sa-i gaseasca raspuns, atat organizatorii, respectiv Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, cat si peste 200 de colaboratori din administratia publica locala, mediul universitar si mediul privat, care au luat parte pe 16 aprilie la evenimentul de celebrare a 20 de ani de activitate a ADR Nord-Est.... continuare

Buletinul informativ 'Info Nord-Est' nr. 55 / 2019


A aparut nr. 55 din Buletinul informativ 'Info Nord-Est' editat de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est


Descarca
 

Noi oportunitati de internationalizare pentru afacerea ta! aprilie 2019


Noi oportunitati de internationalizare oferite prin intermediul Retelei Enterprise Europe Network


Descarca

Concurs pentru ocupare posturi vacante in cadrul ADR Nord-Est

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza concurs in data de 22.05.2019, orele 10:00, la sediul din Piatra Neamt, str. Lt. Draghescu, nr. 9, jud. Neamt, pentru ocuparea a 2 posturi vacante de Expert Achizitii Publice (durata determinata - 12 luni, cu posibilitate de prelungire).

... continuare

Sistemul USMED si implementarea teleradiologiei in Regiunea Nord-Est

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de membru fondator si facilitator al Clusterului Regional Inovativ de Imagistica Moleculara si Structurala Nord-Est (IMAGO-MOL), in colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi, Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Spiridon”, Spitalul Clinic de Urgenta “Prof. Dr. N. Oblu”, Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi”, SC ROMSOFT SRL a organizat, in data de 10 aprilie 2019, evenimentul Sistemul USMED – solutie de teleradiologie in Regiunea Nord-Est.

... continuare

Catalogul surselor de finantare - aprilie 2019

Catalogul ofera informatii la zi despre oportunitatile de finantare disponibile, tuturor organizatiilor care doresc sa-si dezvolte activitatea in Regiunea Nord-Est prin implementarea de proiecte.

... continuare

side image

Zilele portilor deschise in cadrul Centrului Enterprise Europe Network gazduit de ADR Nord-Est

In perioada 09 - 10 mai 2019, in intervalul orar 12.00-14.00, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de Punct Local de Contact al Enterprise Europe Network, va invita sa participati la Zilele Portilor Deschise, pentru doua zile de informare dedicate IMM-urilor.

... continuare

Participare regionala la evenimentul de brokeraj din cadrul HANNOVER MESSE 2019

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de Punct Local de Contact al Enterprise Europe Network, a oferit 5 vouchere GRATUITE pentru participarea la Evenimentul de brokeraj „Zilele cooperarii tehnologice si de afaceri”, organizat in cadrul Hannover Messe.

... continuare

side image

Square 1 Bootcamp Tech Ideas by #InfoEC

100 de studenți de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” , impartiti in 21 de echipe au petrecut 3 zile la Rubik Hub cu scopul de a descoperi viața de startup!

... continuare

StartupTrack @Codecamp Iasi

Sambata, 06 Aprilie, la Hotel International Iasi, Rubik Hub a participat cu o noua editie Startup Track in cadrul Codecamp, una dintre cele mai mari conferinte de IT din Romania, la care au participat preponderent profesionisti IT, dar si studenți si alte persoane interesate de tehnologie si antreprenoriat.

... continuare

side image

Citește în Revista Regio - aprilie 2019

Axa rutiera Iasi-Botosani, proiect strategic pentru Moldova

... continuare
side image

© Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est
Str. Lt. Draghescu 9, Piatra Neamt 610125
Tel 0233.218.071, email: adrnordest@adrnordest.ro
{unsubscribe}Dezabonare {/unsubscribe}

facebook
Social media