Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

In atentia IMM-urilor si Start-up-urilor: Intervievarea potentialilor beneficiari ai programului Proof of Concept (chestionar)

28/11/2019

Programul Proof of Concept (validarea conceptului) urmareste sa sprijine cercetarea, dezvoltarea si inovarea la nivel de firma, oferind granturi pentru validarea viabilitatii tehnice sau potentialului practic al inventiilor si pentru sustinerea inovarii in afaceri. Obiectivul este stimularea noilor afaceri si noilor activitati in afaceri mature.

Pentru o mai buna proiectare a Programului Proof of Concept, se doreste realizarea unui chestionar pentru a intelege nevoile si cerintele start-up-urilor si IMM-urilor ca potentiali beneficiari ai granturilor.Chestionarul vizeaza antreprenori, manageri si angajati din start-up-uri si IMM-uri romanesti care inoveaza in cadrul organizatiei. Ne dorim ca la chestionar sa raspunda agenti economici cu o vechime de cel putin 1 an vechime care inoveaza sau planifica sa inoveze.

Programul Proof of Concept va fi implementat in cadrul angajamentului intre Directia Generala Politica Regionala si Urbana a Comisiei Europene, Autoritatea de Management a Programului Operational Regional, Agentiile de Dezvoltare Regionala si Grupul Bancii Mondiale pentru a sprijini inovarea in toate regiunile Romaniei.

Completeaza chestionarul aiciToate stirile »