Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Ambulatoriul Integrat de Specialitate Piatra Neamt va beneficia de o finantare nerambursabila REGIO de 2,24 milioane euro

14/07/2020

Ambulatoriul Integrat de Specialitate Piatra Neamt va beneficia de o finantare nerambursabila REGIO de 2,24 milioane euro. Contractul de finantare semnat cu Consiliul Judetean Neamt, in calitate de beneficiar, vizeaza reabilitarea si modernizarea unitatii medicale, dar si eficientizarea serviciilor de sanatate din cadrul Ambulatoriului Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, prin achizitionarea de echipamente si dotari.

Proiectul va avea o durata de 32 de luni, iar de rezultatul acestuia vor beneficia cei peste 55.000 de pacienti care apeleaza anual la consultatii si tratamente in cabinetele medicale din Ambulatoriu.Toate stirile »