Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Rezultatele evaluarii primei transe de proiecte depuse in cadrul POSCCE Operatiunea 1.1.1 - apel 2014

24/02/2015

AM POSCCE a finalizat procesul de evaluare a primelor 450 de proiecte depuse in cadrul Operatiunii 1.1.1 – „Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile” – Apel 2014, urmand ca in cel mai scurt timp sa realizeze evaluarea si a celorlalte proiecte depuse.

Rezultatele evaluarii primei transe de proiecte depuse au fost publicate in data de 20 februarie 2015 pe pagina web a AM POS CCE, cu urmatoarele mentiuni:

  • proiectele care intrunesc un punctaj de minimum 80 puncte vor fi acceptate pentru finantare, fara a se mai astepta evaluarea tuturor proiectelor depuse in cadrul apelului. Solicitantii vor primi din partea Autoritatii de Management notificarile cu rezultatul evaluarii.
  • proiectele cu punctaj intre 60 si 79 puncte pot primi finantare in ordine descrescatoare a punctajelor obtinute, in conditiile majorarii bugetului apelului si incadrarii in noul plafon de finantare. Notificarile vor fi transmise dupa publicarea pe site-ul AM POSCCE a listei finale cu toate proiectele evaluate. Contestatiile pot fi depuse in termen de 3 zile lucratoare de la primirea notificarii.

Lista proiectelor evaluateToate stirile »