Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Contracte in valoare de aproximativ 587 milioane de lei finantare nerambursabila, cu beneficiari publici si privati

06/04/2015

Ministerul Fondurilor Europene anunta semnarea, in luna aprilie, a mai multor contracte finantate prin Programul Operational Cresterea Competitivitatii Economice (POSCCE):

- Axa Prioritara 1 – Operatiunea 1.1.1-„Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile”, Apel 2014.

Valoarea contractelor de finantare pentru proiectele care au obtinut peste 80 de puncte, in urma procesului de evaluare si selectie este de aproximativ 578 mil. lei. Bugetul apelului, stabilit initial la 267 mil. lei, a fost suplimentat cu 311 mil. lei.

- Axa Prioritara 2 – Operatiunea 2.2.1- „Dezvoltarea infrastructurii CD existente si crearea de noi infrastructuri (laboratoare, centre de cercetare)”, Apel 2013-1 – finantarea unor proiecte din lista de rezerva (beneficiari institutii publice), pentru care s-a suplimentat bugetul apelului cu suma de 132 mil. lei;

- Axa Prioritara 3 – Operatiunea 3.2.4 - „Sustinerea implementarii de solutii de e-sanatate si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar”, Apel 3 lansat in 2013 – finantarea unor proiecte aflate in lista de rezerva (beneficiari institutii publice), pentru care bugetul apelului s-a suplimentat cu suma de 78 mil. lei;

- Axa Prioritara 3 - Operatiunea 3.2.4 – „Sustinerea implementarii de solutii de e-sanatate si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar”, Apel 4,pentru care s-a alocat un buget de 10 mil. lei;

- Axa Prioritara 3 - Operatiunea 3.2.2 – „Implementarea de sisteme TIC, in scopul cresterii interoperabilitatii sistemelor informatice”, Apel 7, pentru care s-a alocat un buget de 56 mil. lei.

Totalul acestor contracte care se vor semna in luna aprilie a acestui an, atat cu beneficiari privati cat si cu beneficiari publici, este de aproximativ 587 mil. lei, finantare nerambursabila.

Sursa: Ministerul Fondurilor EuropeneToate stirile »