Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Finantare prin POS CCE pentru toate proiectele din lista de rezerva in cadrul Apelului 5/2014

14/07/2015

Ministerul Fondurilor Europene a identificat sursele necesare pentru finantarea tuturor proiectelor aflate pe lista de rezerva, aferenta Apelului de proiecte nr. 5-2014, Operatiunea 1.1.1 – „Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile”, din cadrul Axei prioritare 1 a POSCCE – „Un sistem de productie inovativ si ecoeficient”.

Prin urmare, toate proiectele aflate pe lista de rezerva, respectiv proiectele care in urma procesului de evaluare si selectie au obtinut punctaj intre 60-77 si care pot fi implementate pana la data de 31.12.2015 vor putea fi contractate. Autoritatea de Management va transmite notificari catre toti potentialii beneficiari, iar in termen de 3 zile lucratoare de la primirea notificarii, acestia trebuie sa informeze Autoritatea de Management daca doresc semnarea contractului de finantare, cu implementarea proiectului in timp util, nu mai tarziu de 31 decembrie 2015. Valoarea totala a asistentei financiare nerambursabile pentru aceste proiecte este de aproximativ 550 mil. lei.

Intr-o prima etapa, au fost acordate finantari pentru proiectele care aveau un punctaj de cel putin 80 de puncte, iar ulterior, in urma suplimentarii creditelor de angajament, au fost finantate si proiectele cu 78-79 de puncte.

Lista proiecteToate stirile »