Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Atelier de lucru "Reteaua Enterprise Europe in sprijinul IMM-urilor inovative din Regiunea Nord-Est"

19/11/2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Bacau, organizeaza atelierul de lucru intitulat „Reteaua Enterprise Europe in sprijinul IMM-urilor inovative din Regiunea Nord-Est”, care se va desfasura, in data de 24 noiembrie 2015, la Onesti, jud.Bacau (sediul Biroului de Reprezentare al Camerei de Comert si Industrie Bacau, str. G-ral Radu R.Rosseti, nr.4).

Scopul evenimentului este de a prezenta serviciile furnizate gratuit de cele doua organizatii ca si centre gazda ale Retelei Enterprise Europe in sprijinul IMM-urilor din judetul Bacau, pentru dezvoltarea propriei afaceri, prin inovare si internationalizare.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate oportunitati de finantare pentru IMM-uri disponibile prin POR 2014-2020 (Apel proiecte 2.1 A / 2015 Microintreprinderi) si Programul Orizont 2020 (Instrumentul pentru IMM).

Intrarea la acest eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile. Puteti sa va rezervati locul pana la data de 23 noiembrie 2015, ora 16:00. Pentru informatii suplimentare, persoana de contact din partea ADR Nord-Est este dna Liliana Baicu, Expert  Birou Dezvoltarea Afacerilor, tel/fax 0233 218.071, 0233 218.072, 0745 021.438, e-mail: lbaicu@adrnordest.ro.

AgendaToate stirile »