Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Sesiune de instruire privind valorificarea inteligenta a avantajelor competitive regionale

08/12/2016

Traim intr-o lume in continua dinamica, intr-un mediu economic din ce in ce mai provocator, dar si mai pretentios. Realitatile socio-economice ne obliga pe toti sa ne adaptam, sa ne repliem, sa intrunim asteptarile unei piete cel putin competitive si care reclama performanta ca principal criteriu de dezvoltare.

Care ne sunt provocarile, asteptarile, dar si avantajele competitive? Spre ce domenii trebuie sa ne indreptam pentru a avea succes? Sunt cateva din intrebarile carora vom incerca sa le gasim raspuns in data de 15 decembrie, la Iasi, la evenimentul: Cum valorificam inteligent avantajele competitive ale Regiunii Nord – Est? Conferinta va avea loc la Hotel Unirea, incepand cu ora 11:00.

Invitam organizatiile de cercetare si universitatile, mediul de afaceri, autoritatile publice si societatea civila la o sesiune de instruire interactiva. Ne propunem sa avem o abordare practica, bazata pe situatia din teren si prioritatile in domeniile de specializare inteligenta, sa identificam impreuna oportunitati de dezvoltare adaptate la contextul local, ce pot constitui premise pentru proiecte concrete.

Prezenta dumneavoastra la aceasta sesiune de instruire constituie o oportunitate de a intelege mecanismul de finantare in cadrul Axei 1 a Programului Operational Regional 2014-2020, dar si de a invata va corelati nevoile identificate cu planurile de viitor si cu tendintele la nivel european. 

Participarea la eveniment se poate face numai pe baza de inregistrare. Va puteti inscrie pana la data de 13 decembrie 2016, completand formularul disponibil mai jos.

Agenda eveniment
Materiale suport

Formular inregistrareToate stirile »