Logo ADR Nord-Est
Deschide in browser

Newsletter ADR Nord-Est
octombrie 2018


Startup Spinner Makeathon, Piatra Neamt, 23-25 noiembrie 2018

Startup Spinner Makeathon este cel mai mare program din Romania care aduce startup-urile fata in fata cu acceleratoare si investitori, care aduce mentori fondatori de succes sa lucreze cu startup-uri gata formate, sa le raspunda la intrebari si sa-i ajute in viitorii pasi pe care trebuie sa-i urmeze. ... continuare

PI 2.2. IMM - un nou apel de proiecte lansat in consultare publica


AM POR a publicat, in data de 22.10.2018, varianta supusa consultarii publice a Ghidului Solicitantului


Descarca
 

Noi oportunitati de internationalizare pentru afacerea ta! octombrie 2018


Oportunitati de internationalizare pentru IMM-uri cu sprijinul Punctului local al Retelei Enterprise Europe Network din cadrul ADR Nord-Est


Descarca

ENERMAP - harta surselor de energie regenerabile pentru auto-consum in cladiri

Consortiul de implementare al proiectului ENERSELVES, finantat din Programul Interreg Europe si in care ADR Nord-Est este partener, lanseaza ENERMAP, o harta ce cuprinde si detaliaza o selectie a celor mai bune exemple de energie produsa pentru auto-consum in cladirile din diferite regiuni europene.

... continuare

Regiunea Nord-Est Romania - pe harta celor 170 evenimente din cadrul Saptamanii Europene a Regiunilor si Oraselor 2018

In perioada 8-12 octombrie 2018, o delegatie formata din reprezentanti ADR Nord-Est si ai Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a participat la Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor, editia 2018.

... continuare

side image

Viitorul cooperarii teritoriale europene post-2020 va fi dezbatut in cadrul primei editii a 'Universitatii Cooperarii Teritoriale Europene. Smart Transnational Cooperation'

In perioada 20 - 22 noiembrie 2018, Ministerul Dezvoltarii si Administratiei Publice va organiza prima editie a Universitatii Cooperarii Teritoriale Europene, ce va fi gazduita de Biblioteca Nationala a Romaniei.

... continuare

side image

DiscoverEU: inca 12.000 de calatorii gratuite prin Europa pentru tineri

Dupa debutul cu succes al programului DiscoverEU, Comisia Europeana va lansa o a doua runda in aceasta toamna. Toti tinerii cu varsta de 18 ani din UE au posibilitatea de a se inscrie in concursul pentru permisele de calatorie gratuite, in perioada 29 noiembrie - 11 decembrie 2018. Pentru Romania vor fi alocate peste 450 de tichete, persoanele selectate urmand sa calatoreasca in intreaga Europa intre 15 aprilie si 31 octombrie 2019.

... continuare

side image

Un incubator de afaceri in sectorul turismului si ecoturismului va anima mediul antreprenorial din judetul Neamt, cu sprijinul unei finantari Regio.

Contractul de finantare, in valoare totala de 792.243 euro, din care 498.598 euro asistenta nerambursabila, a fost semnat de Vasile Asandei, Director General ADR Nord-ESt si Dl Marius Constantin, reprezentant legal al HIGH FEE CONNECTED SRL, initiatorul proiectului.

... continuare

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Dl Paul Stanescu, Inspectorul General al IGSU, Dl Dan Paul Iamandi si Directorul General ADR Nord-Est, Dl Vasile Asandei au semnat contractul de finantare pentru proiectul Imbunatatirea capacitatii de interventie la urgentele medicale - Regiunea Nord-Est

... continuare

Citeste in Revista Regio - octombrie 2018

Spre o dezvoltare durabila a oraselor

... continuare
side image

© Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est
Str. Lt. Draghescu 9, Piatra Neamt 610125
Tel 0233.218.071, email: adrnordest@adrnordest.ro
{unsubscribe}Dezabonare {/unsubscribe}

facebook
Social media