Logo ADR Nord-Est
Deschide in browser | Dezabonare

Newsletter ADR Nord-Est
decembrie 2020




Stadiul evaluarii proiectelor Axa 2 POR


Vezi stadiul evaluarii proiectelor Axa 2 POR
actualizat 28.12.2020

Descarca
 

Noi oportunitati de internationalizare pentru afacerea ta! decembrie 2020


Oferite prin intermediul Retelei Enterprise Europe Network


Descarca

Asociatia ROREG a realizat 'Analiza proiectelor contractate de catre autoritati publice locale in cadrul POR 2014-2020'

Analiza mentionata prezinta situatia proiectelor contractate de catre autoritatile publice urbane si judetene de pe teritoriul Romaniei, in cadrul POR 2014-2020, pana in luna iunie 2020 si include:
• O analiza la nivel national;
• 8 analize regionale, pentru fiecare din cele 8 regiuni de dezvoltare

... continuare

Planul de Dezvoltare Regionala Nord-Est (PDR NE) 2021-2027

In conformitate cu prevederile legii dezvoltarii regionale si ca urmare a publicarii de catre Comisia Europeana a propunerii pachetului legislativ pentru perioada de programare 2021-2027, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a elaborat Planul de Dezvoltare Regionala Nord-Est (PDR NE) 2021-2027.

... continuare


side image

La final de Rubikigai – prima editie

Am avut la dispozitie trei saptamani sa invatam lucruri despre noi, dar si sa cream impreuna o comunitate de invatare, in care fiecare dintre participanti a fost suport pentru ceilalti membri ai grupului. Impreuna am creat un spatiu sigur de introspectie si impartasire ce ne-a ajutat sa ducem la indeplinire sloganul Rubikigai: Unlock the real you!

... continuare

side image

Comisia lanseaza aplicatia mobila Re-open EU, care ofera actualizari periodice cu privire la masurile in materie de sanatate, siguranta si calatorie legate de coronavirus din intreaga Europa

Comisia a lansat o aplicatie mobila, Re-open EU, disponibila gratuit pentru telefoanele Android si iOS. Lansarea vine dupa succesul platformei web Re-open EU, care a fost vizitata de aproape 8 milioane de ori de la lansarea sa la jumatatea lunii iunie.

... continuare
side image

Investitie unica in Regiunea Nord-Est - Parcul stiintific si tehnologic East European Border Siret

Parcul stiintific si tehnologic East European Border Siret va deveni realitate, la initiativa parteneriatului dintre Orasul Siret, Universitatea Stefan cel Mare Suceava, Judetul Suceava si INDUSTRIAL PARK EAST EUROPEAN BORDER S.R.L., cu sprijinul unei finantari Regio, prin Axa prioritara 1 - Promovarea transferului tehnologic

... continuare

Imbunatatirea serviciilor culturale si recreative in Municipiul Falticeni

Contractul de finantare semnat, in data de 16 decembrie 2020, in cadrul Axei prioritare - 13 - Sprijinirea regenerarii oraselor mici si mijlocii din Regio are o valoare totala de 5,8 milioane lei, din care 4,7 milioane lei finantare nerambursabila si vizeaza imbunatatirea serviciilor culturale si recreative in Municipiul Falticeni, in special prin:
- modernizarea arhitecturala si peisagistica a Parcului Public de pe strada Mihai Eminescu
- reabilitarea termica a corpului B a „Muzeului de Arta Ion Irimescu", obiectiv unic in tara, ce gazduieste cea mai mare colectie de autor din Romania
- restaurarea Casei Memoriale Mihail Sadoveanu

... continuare

Manualul de utilizare a aplicatiei MySMIS2014 a fost actualizat

Compartimentul Coordonare SMIS din cadrul Ministerului Fondurilor Europene anunta actualizarea manualelor de utilizare a aplicatiilor MySMIS2014 Front Office, Back Office si SMIS Minimal.
Va reamintim ca MySMIS este aplicatia unica, prin intermediul careia potentialii beneficiari din Romania vor putea solicita banii prin toate programele operationale disponibile.

... continuare

Municipiul Bacau pregateste un sistem de transport nemotorizat, solid, ecologic si eficient, prietenos cu mediul, cu sprijnul Regio

A fost semnat contractul de finatare pentru proiectul ˮTRASEU PENTRU BICICLETE - SEMICIRCULAR - MIORITEIˮ, in valoare totala de 4,9 milioane lei, din care finantare nerambursabila 4,8 milioane lei. Pe parcursul urmatoarelor 22 de luni, vor fi create facilitati care sa stimuleze deplasarile cu bicicleta si pe cele pietonale, in detrimentul deplasarilor cu autoturismul personal.

... continuare
side image

© Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est
Str. Lt. Draghescu 9, Piatra Neamt 610125
Tel 0233.218.071, email: adrnordest@adrnordest.ro
Dezabonare

facebook
Social media